Enamorada del mar i del material que aquest rebutja, de les seves textures, olors, formes arrodonides i gastades per l’erosió. Vaig sentir el impuls de començar novament una etapa artística, que fa temps havia deixat de banda.

Il·lusionada i amb moltes ganes anava recollint aquest preciós material pensant la forma de donar-li una visió agradable i transmetre un sentiment.

Troncs, fusta,pedres,petxines,ferros,llaunes...tots aquests objectes formen part d’un nou projecte que simplement vol transmetre naturalesa en el seu estat més simple i senzill, transformant-los en petites escultures.


Enamorada del mar y del material que este rechaza, de sus texturas, olores, formas redondeadas y gastadas por la erosión. Sentí el impulso de empezar nuevamente una etapa artística, que hace tiempo había dejado de lado.

Ilusionada y con muchas ganas iba recogiendo este precioso material pensando la forma de darle una visión agradable y transmitir un sentimiento.

Troncos, madera, piedras, conchas, hierros, latas ... todos estos objetos forman parte de un nuevo proyecto que simplemente quiere transmitir naturaleza en su estado más simple y sencillo, transformándolos en pequeñas esculturas.

viernes, 15 de julio de 2011

"El dofí de fusta"

Al veure aquest tronc sobre la platja de l’Estartit vaig saber que s’uniria a la meva col·lecció. Em va recordar a un petit dofí saltant. En l’instant de recollir-lo vaig imaginar-me com el presentaria. Aquí el teniu:
Aquí es mostra en detall el peu de l'escultura:

No hay comentarios:

Publicar un comentario