Enamorada del mar i del material que aquest rebutja, de les seves textures, olors, formes arrodonides i gastades per l’erosió. Vaig sentir el impuls de començar novament una etapa artística, que fa temps havia deixat de banda.

Il·lusionada i amb moltes ganes anava recollint aquest preciós material pensant la forma de donar-li una visió agradable i transmetre un sentiment.

Troncs, fusta,pedres,petxines,ferros,llaunes...tots aquests objectes formen part d’un nou projecte que simplement vol transmetre naturalesa en el seu estat més simple i senzill, transformant-los en petites escultures.


Enamorada del mar y del material que este rechaza, de sus texturas, olores, formas redondeadas y gastadas por la erosión. Sentí el impulso de empezar nuevamente una etapa artística, que hace tiempo había dejado de lado.

Ilusionada y con muchas ganas iba recogiendo este precioso material pensando la forma de darle una visión agradable y transmitir un sentimiento.

Troncos, madera, piedras, conchas, hierros, latas ... todos estos objetos forman parte de un nuevo proyecto que simplemente quiere transmitir naturaleza en su estado más simple y sencillo, transformándolos en pequeñas esculturas.

jueves, 25 de agosto de 2011

"La Vela"

Un dia d'aquests que no podia dormir, a primera hora, al primer moment, vaig saber que davant meu tenia una vela d'un vaixell. Ràpidament em vaig posar a treballar i aquí en teniu el resultat:


1 comentario: